21 April 2014

A Boy and His Quilts

As an addendum to the last post, I've finally compiled all of Lorenzo's monthly milestone pictures from his first year of life for your viewing pleasure. (He turned one back in January.) It's amazing how much change happens in just one year.
Months 1-6
7-12 months
Gosh, I love his kid. I'm definitely missing the cuddlier months--way too squirmy to be held these days. (Sigh.)
The countdown to Quilt Market has begun and I've got way too much to do in so little time. Wish me luck. (Eeeee!)

7 comments:

 1. First time on your blog; Congrats on your son's wonderful one year progress! Love your fabrics!!! How can I become a Moda fabrics designer? Any advice?
  Thanks much!

  ReplyDelete
 2. I am in love with this monthly progress of Lorenzo and his quilts! You make adorable children and quilts! :-)

  ReplyDelete
 3. He is so handsome and I just adore his sweet smile!! Good luck with all of your market sewing :)

  ReplyDelete
 4. Congratulations to all those who watch for the success of this wonderful blog!

  voyance par mail ; voyance gratuite par mail

  ReplyDelete
 5. Hey, great blog, but I don’t understand how to add your site in my rss reader. Can you Help me please?
  voyance mail gratuite serieuse

  ReplyDelete
 6. thuốc bổ xương khớp của mỹ 1500mg nếu như bạn đã biết đến sản phẩm này thì ngày hôm nay với một công thức mới đột phá trong một sản phẩm mới bổ sung Glucosamine lên đến 2000mggiúp xương của bạn trở nên chắc khỏe hơn bao giờ hết.
  thuoc bo xuong khop cua my
  thuốc uống làm trắng da ivory caps pillsIvory Caps được chiết xuất từ các hợp chất hoàn toàn tự nhiên với công thức tăng gấp ba lần Glutathione Complex 1500mg, cung cấp các dưỡng chất cần thiết sẽ làm trắng da từ bên trong
  thuốc ivory caps
  ivory cap pills
  Thuốc uống trắng da ivory capsThuốc uống làm trắng da tự nhiên với Glutathione 1500mg Ivory Caps Pills - GIÁ 850K

  Thuốc bổ xương khớp GlucosamineGlucosamine là thành phần chủ yếu có tác dụng bôi trơn cho khớp xương, cũng là chất cần thiết để hình thành tế bào sụn.
  thuốc xương khớpNgười và động vật đều tự tái tạo glucosamine trong cơ thể nhưng khi tuổi tác càng cao, tốc độ tái tạo lượng chất này càng giảm, cộng với quá trình thay cũ đổi mới của tế bào sụn,
  thuoc bo xuong khopdẫn đến lượng glucosamine càng bị thiếu trầm trọng hơn, điều này dẫn đến độ dày của sụn sẽ mỏng hơn, bề mặt khớp bị thoái hóa, các khớp không ma sát, bôi trơn với nhau, từ đó tạo thành các cơn đau, lâu dần khớp sẽ thoái hóa.
  thuốc bổ xương khớpNgười có tuổi (như tuổi ngoài 40), người có vấn đề về xương khớp nên bổ sung lượng Glucosamine Chondrointin để tăng cường chất bôi trơn cho khớp,

  ReplyDelete
 7. Nice information, many thanks to the author. It is incomprehensible to me now, but in general, the usefulness and significance is overwhelming. Thanks again and good luck!!!
  voyance gratuite amour

  ReplyDelete